Boden

Här kommer tider för matcherna. Kom ihåg att hela laget skall finnas på plats och redo i Saga lokalerna ca 20-30min innan matchstart.
Det är för att allt ska flyta på bra och den tiden kan även användas till taktiksnack.

Match nr.1
13.20, Fifaskillers vs Team Boden

Match nr.2
14.10, Gibba vs Nakennuggets

Match nr.3
14.50, Team Boden vs Bodens EBK

Match nr.4
15.40, Nakennuggets vs Gott och Blandat

Match nr.5
16.30, Bodens EBK vs Fifaskillers

Match nr.6
17.20, Gott och Blandat vs Gibba

FINAL
18.10 Vinnare grupp A vs Vinnare grupp B

Mellan matcher kommer de finnas lite smått och gott i tävlingsväg, samt att runt om på Saga kommer det att finnas fler aktiviteter.

Big Screen Championship
Kategorier: Boden.

Nu är allas lag (i spelet) fram lottade och klara.
Det ser ut att bli riktiga stormatcher då lagen ser ut som följer:

Grupp A
Fifaskillers: AC Milan
Team Boden: Manchester United
Bodens EBK: Real Madrid

Grupp B
Gibba: FC Barcelona
Nakennuggets: F.C. Internazionale (Inter)
Gott och Blandat: Chelsea FC

Allt är upplagt för en riktig fotbollsfest!

Big Screen Championship
Kategorier: Boden och Nyheter.

Till vår hjälp den 2 jan har vi 5 spelintresserade killar från Björknässkolan som kommer att hjälpa till med riggning & genomförandet av denna turnering. De kommer att fylla en viktig roll då de mellan matcherna ska förbereda inför ny duell. Mycket ska klaffa med inloggningar , inställningar och knappande men följande killar kommer att fixa detta :
Joel Hagberg
Robin Jonsson
Håkan Åhl
André Matsson
Kristoffer Flygare

Big Screen Championship

Vi tar nu några dagars julledigt och i nästa vecka kommer vi att lägga i en ny växel. Då kommer spelschemat att läggas och lagen att placeras ut mot sina motståndare.

Big Screen Championship
1

Bodens spelbutik GIBBA kommer förutom att ställa upp med ett eget lag även visa sina produkter och låter alla besökare få prova på olika spel. Bl.a kommer Kenect att finnas ! samt att vi jobbar på att rigga dansmattor. Kiosken är öppen hela dagen så att vätskeförråden kan fyllas på under tävlingen både för deltagande lag samt åskådare.

Big Screen Championship

Nu har vi 6 anmälda lag -men skulle du vara intresserad och inte hunnit anmäla dig- Hör av dig till Sebbe eller Anneli så kan vi sätta upp er på en kölista.
Följande lagnamn tävlar den 2 jan i Boden :
BBK
GIBBA
TEAM BODEN
NOOBS FC
FIFASKILLERS
NAKEN NUGGETS

i nästa vecka kommer de att presenteras med individer och vi kollar upp skadeläget. God jul på er alla !

Big Screen Championship

nu är det inte länge kvar tills anmälningstiden går ut till Big Screen Championship i Boden. Många intresserade och nu gäller det att vara först till kvarn. 3 lag är klara och några är på väg in med namn. Vem ska stå utan en plats ?- alla ryms inte att vara med den 2 januari.

Big Screen Championship

I gårdagens Kuriren fanns en artikel om vårt spelprojekt. Kul ! Många intresserade hör av sig till oss och vill både veta mer samt anmäla lag. Läs artikeln här:

Digitalt fotbollsderby - Nyheter - Kuriren - Norrbottens-Kuriren
Kategorier: Boden och Nyheter.

Vi som sitter och får planera detta otroligt spännande och roliga event är Sebastian Lidén och Anneli Grönberg.
Sebbe har ett idrottsförflutet och tränar just nu ett damlag i innebandy. Har hela livet varit ”speltokig” och kan nu äntligen visa sin mamma att alla timmar framför datorn gett resultat då han fått möjligheten att delta i detta projekt :)
Anneli arbetar på Folkets Hus som biografansvarig och är den som har kontakt med kommunens ungdomsråd, den ekonomiska biten samt tidsplaneringen.
Förutom oss är det Filip Nilsson & Josefin Johansson som kommer att ha en aktiv roll i planeringsarbetet samt på plats den 2 januari. Fler personer ansluter i nästa vecka !

Big Screen Championship

Igår satt jag och utformade Bodens eget ”säljblad” som vänder sig till alla nyfikna men kanske främst till de lag vi nu kommer att värva. Idag går det ut till våra lag-värvare.

Big Screen Championship