asu

All Stars United IF ställer upp med ett lag på Bio Rio den 5 januari. Joseph Anghem anmälde laget och han är säker på vinst.

Joseph, vilka är All Stars United IF?

- All Stars United IF(ASU IF) är ett korpen lag bestående av ca. 20 grabbar, de flesta runt 17års åldern men det sträcker sig från 13 till 18år. Vi tränar och lirar matcher veckovis regelbundet. Vi har även ett ungdomslag där lagets spelares yngre syskon spelar i och 4 utav de är faktiskt riktigt vassa på FIFA och har kämpat sig via våra regelbundna FIFA-turneringar som hålls varje/varannan månad och visat att de kan lira FIFA på hög nivå så de lirar turneringen med oss också. Laget är också ett nybildat förening hos Stockholm Stad.

Hur har ni tränat?

- Vi har tränat till Big Screen Championship automatiskt, vi har haft FIFA-turneringar hos olika personer varje gång i laget och det är ett sätt för alla att utvecklas oavsett om de börjar från helt oerfaren till superstar. Det är så vi tränat.

Varför kommer ni vinna?

- Vi kommer vinna helt enkelt för att vi är taggade som ett lag mer än någonsin, vi vet hur man lirar tillsammans för det gör vi på plan och det är inte stor skillnad på FIFA, tror inte många lag har det som oss i turneringen. FORZA ASU!

AUS IF Laguppställning (11 spelare + 2 avbytare) är:

Joseph Anghem
Noah Anghem
Billy Lehtinen
Martin Pakola
Marcus ”Marken” Löf
Geovani Garcia
Mikael Ahlberg
Eddie Wright
Oliver Wright
Takano Berg
Viktor Hederos
Albin Flygare
Raja Sen

Kategorier: Nyheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>