Göteborg

vi har dessvärre fått en avanmälan. Så om ni är intresserade av att spela anmäl er. (Behöver inte vara ett fullt lag) gör detta så fort som möjligt!

Nu till lite info om de andra lagen.
Lag 1.

Demolition Kickers
(chelsea)

”Vårt lag är en blandning mellan olika kompisar, som vi har sammansvetsat. Vi blev direkt tagna utav arrangemanget, och hoppade direkt på att hitta det bästa laget vi kunde ställa upp med. Vilket resulterade i detta.
Det tog en tid, men det blev bra till sist och vi är nöjda. Vi har bestämt datum när vi skall träffas och lira, det kommer ske 2-3 gånger innan turneringen. Vi vill få ett så bra samarbete som möjligt, för att kunna prestera på max nivå. Inte bara individuellt, utan även som ett sammansvetsat lag. Vi betonar vikten på en god samanhållning, för bästa möjliga resultat, precis som i verklig fotboll. Vi har inga direkt förväntingar inför turneringen, då vi inte har någon riktig möjlighet att scouta våra eventuella motståndare. Men vi hoppas givetvis på att vinna turneringen, något annat vore dumt” Säger de själva.

Lag 2
Individual TeamWorkers
(Barcelona)

”Vi är ett lag som är byggt på erfarna, individuella fifa-spelare. Nu sätts vi inför ett spelförståelseprov! Det handlar om att kunna hålla sin position, visa sig för sina kamrater, göra mål och det viktigaste… Vinna tillsammans!”

Lag 3

HÖS Bollklubb
”Hisingen Öl Stars (HÖS) grundades 1998 som en motreaktion på den ökända Kärra-Pärras enmanscrew Hisingen All Stars. HÖS har gjort sig kända för diverse otyg under de 12 år senaste åren. FIFA ingår inte i HÖS samlade repertoar, majoriteten av medlemmarna vet dock på ett ungefär vilka knappar man använder. För att gå segrande ur turneringen behöver alla överprestera individuellt och gemensamt då det finns misstankar om att motståndarlagen består av tonåriga professionella TV-spelare på hel eller halvtid. Utan att avslöja för mycket om vår taktik så kör vi sjubackslinje.”

Lag 4

AC Kristina
(Chelsea)

lag 5
Änglagårds skolan
mer info kommer

Så om ni är intresserade av att vara med tveka inte anmäl er!

Vi kommer få besök av Glenn Hysén och några A-lags spelare ifrån Blåvitt. så detta kommer bli en jätte häftig upplevelse

Big Screen Championship
Kategorier: Göteborg.

Nästa års händelse inträffar tidigt, nämligen den 7 Januari på bio Roy! Var där för att inte missa den! Åter igen har ni inte anmält erat lag än gör så snarast så ni inte missar det!

Big Screen Championship
Kategorier: Göteborg.

Nu ser det ut som att platserna fulls upp väldigt fort. Så om du/ni inte har anmält erat lag än gör så snarast! Vi vill ha in anmälan så fort som möjligt så ta chansen och visa att just ert lag är bäst i Gbg!! Kom och titta på denna häftiga upplevelse. Tillsammans ska vi göra Göteborg till den häftigaste/bästa upplevelsen!

Big Screen Championship
Kategorier: Göteborg.

Här kommer en liten kort presentation om vilka som håller i Göteborgs delen. Det är jag Alexander, Christoffer, Victor och Cornelia. Jag (Alexander) kommer att hålla i hemsidan. Har redan fått ett lag ifrån Victors skola så det rullar väl på. En mer utförlig presentation kommer senare /Alex

Big Screen Championship
Kategorier: Göteborg.