Stockholm

Nu är lottning klar för Stockholm och Bio Rio den 5 januari 13-19! Följande lag gör upp om segern:

Grupp A
ALL STARS UNITED. Lagkapten Joseph Anghem
ÖSTRAS FF. Lagkapten Alexander Johnsson
ESN.ME. Lagkapten Oscar Gabrielsson

Grupp B
PELIKAN. Lagkapen Ulf Ekroth
ORTEN BOIS. Lagkapten Tobias Hildebrant
SPÅNGA IS P95. Lagkapten Jawad Al Jebouri

Big Screen Championship

All Stars United IF ställer upp med ett lag på Bio Rio den 5 januari. Joseph Anghem anmälde laget och han är säker på vinst.

Joseph, vilka är All Stars United IF?

- All Stars United IF(ASU IF) är ett korpen lag bestående av ca. 20 grabbar, de flesta runt 17års åldern men det sträcker sig från 13 till 18år. Vi tränar och lirar matcher veckovis regelbundet. Vi har även ett ungdomslag där lagets spelares yngre syskon spelar i och 4 utav de är faktiskt riktigt vassa på FIFA och har kämpat sig via våra regelbundna FIFA-turneringar som hålls varje/varannan månad och visat att de kan lira FIFA på hög nivå så de lirar turneringen med oss också. Laget är också ett nybildat förening hos Stockholm Stad.

Hur har ni tränat?

- Vi har tränat till Big Screen Championship automatiskt, vi har haft FIFA-turneringar hos olika personer varje gång i laget och det är ett sätt för alla att utvecklas oavsett om de börjar från helt oerfaren till superstar. Det är så vi tränat.

Varför kommer ni vinna?

- Vi kommer vinna helt enkelt för att vi är taggade som ett lag mer än någonsin, vi vet hur man lirar tillsammans för det gör vi på plan och det är inte stor skillnad på FIFA, tror inte många lag har det som oss i turneringen. FORZA ASU!

AUS IF Laguppställning (11 spelare + 2 avbytare) är:

Joseph Anghem
Noah Anghem
Billy Lehtinen
Martin Pakola
Marcus ”Marken” Löf
Geovani Garcia
Mikael Ahlberg
Eddie Wright
Oliver Wright
Takano Berg
Viktor Hederos
Albin Flygare
Raja Sen

asu
Kategorier: Nyheter och Stockholm.

Den 5:e Januari kommer alltså Big Screen Championship-turnén till Stockholm och vi ska göra allt som står i vår makt för att det ska bli den grymmaste, roligaste och bästa tävlingen. Utöver själva tävlandet kommer det finnas diverse aktiviteter för alla som vill att hänge sig åt vilket vi kommer meddela utförligare om inom kort.

Stockholms-teamet består i huvudsak av Peter, Dexter och mig (Rasmus). På fritiden sysslar vi alla med gaming vilket hjälper till att göra oss extra hängivna detta event som är en unik erfarenhet för alla deltagare, besökare och arrangörer.

Vi kommer fortsätta uppdatera dig om evenemanget men om du redan nu har frågor är det bara att ringa eller maila så ska vi förhoppningsvis kunna svara på din fråga.

bild
Kategorier: Allmänt, Nyheter och Stockholm.

Turneringen som avgör vilka som får kalla sig Big Screen Champions i Stockholm kommer att gå av stapeln på Bio Rio på Hornstulls Strand 3. Den klassiskt inredda och fantastiskt mysiga bion ligger bara runt tvåhundra meter från Hornstulls tunnelbana, så även de mest oorganiserade av lag lär lyckas med bedriften att hitta dit. Bio Rio är utrustad med högpresterande digitala projektorer, och lokalen är redo för allt ifrån 3D-film till TV-spel.

För hungriga och törstiga finns också ett café i direkt anslutning till bion, som kommer att vara öppet under tävlingen. Cafét kommer att servera diverse läskande drycker och godsaker att stoppa i sig. De som fattar tycke för bion kan i framtiden gå på både livesänd opera, olika filmklubbar och vanliga filmvisningar av förstklassig kvalitetsfilm.

fasad_Rio
Kategorier: Allmänt, Nyheter och Stockholm. Taggar: Bio Rio, Stockholm och Turnering.